W każdy weekend zapraszamy do biesiadowania z nami! Kierujemy się zasadami propagowanymi przez Kulinarne Dziedzictwo i Slow Food. Chcemy, żeby ludzie przy jedzeniu „byli” ze sobą, a nie obok i znaleźli na to czas. W przerwach posiłku zachęcamy do zwiedzania okolicy i spacerów. Dlatego propagujemy formułę biesiady. Nasze potrawy powstają z produktów lokalnych, sezonowych i świeżych. Na ich bazie tworzone jest menu, które aktualizujemy co tydzień w zależności od dostępności produktów. Zawsze możecie u nas spróbować Serów Grądzkie wytwarzanych na miejscu przez znanego serowara zagrodowego Marka Gądzkiego. Wszystkie dania tworzymy przy pomocy pierwotnych i tradycyjnych metod gotowania – gotujemy na żywym ogniu, a goście obserwują ich powstawanie i mogą modyfikować ich skład stosownie do swoich preferencji. Staramy się, aby dzieci czuły się u nas dobrze. Jesteśmy przyjaźni zwierzętom.
„My” to znaczy trójka miłośników zdrowej i smacznej kuchni i chcemy tym uczuciem podzielić się z Państwem!
Dobromiła (Kaśka) i Marek Grądzcy, Dagny Grądzka-Jurasz
P.S. Wszystkie dania przygotowujemy na bieżąco z ograniczonej ilości świeżych produktów. Jeżeli rezerwujecie miejsce na ostatnie godziny weekendu musicie liczcie z tym, że czegoś może zabraknąć. Rezerwujcie wcześniej miejsce i również dania, których chcielibyście spróbować. Niedogodności wynikają one z dbałości o produkt i Wasze kubki smakowe.
W każdy weekend zapraszamy do biesiadowania z nami! Kierujemy się zasadami propagowanymi przez Kulinarne Dziedzictwo i Slow Food. Chcemy, żeby ludzie przy jedzeniu „byli” ze sobą, a nie obok i znaleźli na to czas. W przerwach posiłku zachęcamy do zwiedzania okolicy i spacerów. Dlatego propagujemy formułę biesiady. Nasze potrawy powstają z produktów lokalnych, sezonowych i świeżych. Na ich bazie tworzone jest menu, które aktualizujemy co tydzień w zależności od dostępności produktów. Zawsze możecie u nas spróbować Serów Grądzkie wytwarzanych na miejscu przez znanego serowara zagrodowego Marka Gądzkiego. Wszystkie dania tworzymy przy pomocy pierwotnych i tradycyjnych metod gotowania – gotujemy na żywym ogniu, a goście obserwują ich powstawanie i mogą modyfikować ich skład stosownie do swoich preferencji. Staramy się, aby dzieci czuły się u nas dobrze. Jesteśmy przyjaźni zwierzętom.