Zarezerwuj stolik

Kuchnia smaku i relaksu

W każdy weekend zapraszamy do biesiadowania z nami!  Kierujemy się zasadami propagowanymi przez  Kulinarne Dziedzictwo i Slow Food. Chcemy, żeby ludzie przy jedzeniu „byli” ze sobą, a nie obok i znaleźli na to czas. W przerwach posiłku zachęcamy do zwiedzania okolicy i spacerów. Dlatego propagujemy formułę biesiady. Nasze potrawy powstają z produktów lokalnych, sezonowych i świeżych. Na ich bazie tworzone jest menu, które aktualizujemy co tydzień w zależności od dostępności produktów. Zawsze możecie u nas spróbować Serów Grądzkie wytwarzanych na miejscu przez znanego serowara zagrodowego Marka Gądzkiego. Wszystkie dania tworzymy przy pomocy pierwotnych i  tradycyjnych metod gotowania – gotujemy na żywym ogniu, a goście obserwują ich powstawanie i  mogą modyfikować ich skład stosownie do swoich preferencji.  Staramy się, aby dzieci czuły się u nas dobrze. Jesteśmy przyjaźni zwierzętom.

„My” to znaczy trójka miłośników zdrowej i smacznej  kuchni  i chcemy tym uczuciem  podzielić się z Państwem!

Dobromiła (Kaśka) i Marek Grądzcy, Dagny Grądzka-Jurasz 

P.S. Wszystkie dania przygotowujemy na bieżąco z ograniczonej ilości świeżych produktów. Jeżeli rezerwujecie miejsce na ostatnie godziny weekendu musicie liczcie z tym, że czegoś może zabraknąć. Rezerwujcie wcześniej miejsce i również dania, których chcielibyście spróbować. Niedogodności wynikają one z dbałości o produkt i Wasze kubki smakowe.

Kuchnia smaku i relaksu

W każdy weekend zapraszamy do biesiadowania z nami!  Kierujemy się zasadami propagowanymi przez  Kulinarne Dziedzictwo i Slow Food. Chcemy, żeby ludzie przy jedzeniu „byli” ze sobą, a nie obok i znaleźli na to czas. W przerwach posiłku zachęcamy do zwiedzania okolicy i spacerów. Dlatego propagujemy formułę biesiady. Nasze potrawy powstają z produktów lokalnych, sezonowych i świeżych. Na ich bazie tworzone jest menu, które aktualizujemy co tydzień w zależności od dostępności produktów. Zawsze możecie u nas spróbować Serów Grądzkie wytwarzanych na miejscu przez znanego serowara zagrodowego Marka Gądzkiego. Wszystkie dania tworzymy przy pomocy pierwotnych i  tradycyjnych metod gotowania – gotujemy na żywym ogniu, a goście obserwują ich powstawanie i  mogą modyfikować ich skład stosownie do swoich preferencji.  Staramy się, aby dzieci czuły się u nas dobrze. Jesteśmy przyjaźni zwierzętom.

Skontaktuj się z nami